Schaere

Maatwerkspiegel met LED verlichting bovenin

  • 3-4 weken

Stap 2)             Selecteer de afmeting en de gewenste opties

Het getoonde bedrag is inclusief meerprijs voor de geselecteerde opties, maar exclusief transportkosten.

 

Specificaties

 Breedte minimaal 60 cm, maximaal 200 cm
 Hoogte minimaal 50 cm, maximaal 100 cm
 Totale diepte slechts 3 cm
 Spiegel kwaliteit 5 mm Saint-Gobain, poly of facet geslepen
 Verlichting krachtige LED verlichting (120 LEDs/m) tbv een hoge lichtopbrengst, uitgevoerd in wit of warm wit
 Lichtvlak bovenin, uitgevoerd in 1,5 of 3 cm breed 
 Spiegelverwarming    horizontaal geschakelde elementen van 40x40 cm - 40x40, 80x40, 120x40, 160x40 cm (bxh) 
 Achterframe degelijk wit kunststof met geïntegreerde ophanggaten in de hoekstukken, valt 1,5 cm naar binnen
 Montagemateriaal inclusief 2 pluggen en 2 ophanghaken
 Certificering TÜV Rheinland
 Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
 Verpakking houten kist
 Levertijd 3-4 weken
 Levering door gespecialiseerd transportbedrijf

 

 

Opties

 

Afmeting

Selecteer de gewenste afmeting van de spiegel in centimeters, breedte x hoogte. Tussenmaten kunnen in het instructieveld worden vermeld.

 

 

Afwerking spiegelrand

De spiegel wordt standaard voorzien van poly geslepen randen. Optioneel kan de spiegel worden uitgevoerd met 10 mm facet geslepen randen.

 

Tip: poly geslepen heeft een strakke, modern uitstraling, terwijl facet geslepen randen klassiek ogen.

 

 

Afwerking linker en rechter zijde

De spiegel is aan de achterzijde voorzien van een wit kunststof frame met geïntegreerde ophanggaten. Deze valt ongeveer 1,5 cm binnen de spiegel.

Dit frame is enigszins zichtbaar wanneer de spiegel vanaf de zijkant wordt benaderd.

 

Optioneel kunnen de linker en rechter zijkant van het frame worden voorzien van een gekleurd of spiegelend profiel. Beschikbare kleuren:

  • gitzwart (RAL 9005)
  • aluminium grijs (RAL 9006)
  • zuiver wit (RAL 9010)
  • spiegel

 

 

LED kleur

De high-power LED verlichting heeft een extra hoge lichtopbrengst (120 LEDs per meter). Deze bevindt zich achter de gesatineerde strook kan worden uitgevoerd in warm wit (3000K) of wit (6000K).

 

Tip: het voordeel van warm witte verlichting is dat het doorgaans goed meekleurt met de hoofdverlichting in de badkamer. Witte LED verlichting geeft een zeer strakke uitstraling en oogt scherp, terwijl warm witte LEDs 'gezelliger' overkomen. 

 

 

Lichtvlak

De gesatineerde strook krijgt een breedte van 1,5 of 3 cm.

 

Tip: de lichtopbrengst is bij een 3 cm brede strook uiteraard hoger. Met het oog op de verhoudingen toont een 1,5 cm breed lichtvlak bij een kleinere spiegel fraaier dan bij een grote spiegel.   

 

 

Spiegelverwarming

De spiegelverwarming wordt in elementen van 40x40 cm op de achterzijde van de spiegel gemonteerd (horizontaal en verticaal gecentreerd). De elementen kunnen horizontaal aan elkaar worden geschakeld (80x40, 120x40, 160x40 cm). Het maximaal aantal te monteren elementen kan worden bepaald door tenminste 15 cm afstand tot de spiegelrand aan te houden. Bij een spiegel van 120 cm breed kunnen maximaal 2 elementen (totaal 80x40 cm) worden gemonteerd.

 

 

Schakelaar(s)

De spiegel kan optioneel worden voorzien van een sensor schakelaar of wipschakelaar voor de verlichting. Deze wordt gecentreerd onderaan de spiegel gemonteerd.

Eventuele spiegelverwarming kan meeschakelen op de wipschakelaar van de verlichting (niet op de sensor schakelaar). Desgewenst kan de spiegelverwarming los van de verlichting worden bediend middels een extra wipschakelaar. 

 

Tip: selecteer voor de spiegelverwarming een separate wipschakelaar. Hiermee wordt voorkomen dat de verwarming ten alle tijden met de verlichting aan staat, hetgeen scheelt in het energieverbruik.  

 

 

Digitale klok

Een klok met digitale cijfer aanduiding kan links onderaan, rechts onderaan of gecentreerd onderaan de spiegel worden gemonteerd. Uitgevoerd in blauwe of witte cijfers. De klok beschikt over een ingebouwde memory functie.

 

 

Make-up spiegel

Optioneel kan een make-up spiegel worden ingezaagd. Deze heeft een doorsnede van 16 cm en is 3x vergrotend. Uitgevoerd met of zonder LED verlichting rondom de make-up spiegel. De LED kleur is gelijk aan die van de hoofdverlichting.  De positie van de spiegel kan in overleg worden bepaald. Neem hiervoor contact met ons op of vermeld de positie bij Uw aanvullende instructies.  

 

 

Glazen planchet

De planchet heeft een standaard dikte van 8 mm en een diepte van 12 cm. De breedte varieert van 45 cm tot 200 cm. Afhankelijk van de breedte wordt de planchet geleverd met 2 of 3 planchet houders.